Schrijven

 

 

 

Schrijven online (https://schrijvenonline.org) biedt voor beginnende en gevorderde schrijvers een schat aan informatie, inspirerende contacten via fora en nieuws om te delen.

Op Schrijverspunt (https://www.schrijverspunt.nl) vind je schrijfactiviteiten voor leden, nuttige schrijftips op tal van gebieden, informatie over cursussen, het uitgeven van boeken, literaire prijzen en schrijfwedstrijden. Iedereen kan lid worden!

 

Ben je (beginnend) schrijver en wil je een tekst plaatsen op deze website? Kijk op Gastschrijvers!

Wil je verleidend schrijven? Lees de blogs Verleidend Schrijven voor tips en technieken voor het boeien van je lezers en het creëeren van pakkende personages.

Boeken

 

 

 

"De Terechte Kronkel" is hèt antiquariaat voor verzamelwaardige boeken op allerlei gebied.

"Kronkel" was het pseudoniem van Simon Carmiggelt. Van hem heeft "De Terechte Kronkel" altijd veel werk in voorraad; vaak zelfs meer dan op de website vermeld staat. Dit geldt voor de normale handelsuitgaven, maar zeker ook voor zeldzaam werk. 

Overige rubrieken zijn: Amsterdam, Architectuur, Fotografie, Kinder- en Jeugdboeken, Kunst 20e en 21e eeuw, Literatuur, Spiritualiteit, Romantische boeken (oorspronkelijk en vertaald), Misdaadromans, Strips, Affiches en Tijdschriften. Nieuw is de rubriek antieke ansichtkaarten. 

Maar:

Rachel Katherine https://www.flickr.com/photos/paperbackjunkie/7184933843/in/dateposted/